BREAKING NEWS

Tehnologie

Blog

Social Media

Top 3 ateliere de croitorie din Londra

O incursiune pe renumita strada Saville Row din Londra, va va aduce mai aproape de ceea ce barbatii numesc Gentlemen's Look. Aici veti gasi unele dintre cele mai faimoase ateliere de croitorie din Europa daca nu din lume unde veti putea admira, proba si comanda costume croite din cele mai fine si scumpe stofe.
Pentru acest articol am ales primele 3 dintre cele mai bune ateliere de croitorie pentru barbati convins fiind ca odata ce ati ajuns in fata lor va vor cuceri prin stil si rafinament.

 Gieves & Hawkes, 1 Saville Row
Gieves & Hawkes au peste 450 de ani de existenta si-au castigat statutul de furnizori ai Case Regale inca din 1771, fiind renumiti pentru calitatea si meticulozitatea lor.
Preturile incep de la £800 .

Anderson & Sheppard, 32 Old Burlington Street 
Avand deja 108 ani de experienta, acestia sunt renumiti pentru designul propus si clientii sofisticati pe care i-au imbracat de-a lungul timpului. Curand dupa ce veti intra in sufrageria clasic decorata cu lemn de mahon, semineu si scaune de piele verde asortate cu canapeaua veti fi siguri ca veti parasi aceasta frumoasa incapere cu un costum demn de o alteta regala.
Preturile incep de la £3000 .

Richard James, 29 Saville Row   
Renumit pentru angajamentul catre calitate si excelenta, la Richard James veti avea parte de un serviciu personalizat si o experienta inedita.
Preturile incep de la £3800 .

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2013 Constantin Obeada
Shared by WpCoderX